Ny bog for børn om at tænke tanker
Tidspunkt: 25 maj, 2021

Børn har mange tanker, og de er ikke altid så gode til at sætte ord på dem. Her er en bog til de 4-7-årige om at tænke tanker og føle følelser. Gennem PLF får du 10 procent rabat på bogen.

Katten Kalle har mange forskellige tanker og følelser hele dagen lang. Nogle tanker tænker han meget på, og andre lærer han at give slip på. Kalle ved en masse om, hvordan vores sind fungerer.

“En bog om at tænke tanker” er en illustreret børnebog som er lærerig for både børn og voksne. Bogen handler om, hvordan vi mennesker oplever livet igennem vores tanker i øjeblikket. Det er befriende at se, hvad vores oplevelser er lavet af, og hvordan det påvirker vores liv, alt efter hvor alvorligt vi tager vores tanker.

Bogen er første bind i en serie på 5 hæfter, der er udviklet for at hjælpe børn i alderen 4-7 år med at forstå de sociale, mentale og følelsesmæssige forhold, som er nødvendige for at opbygge en social bevidsthed og kunne agere og kommunikere socialt.
Hvert hæfte fokuserer på et bestemt element i den sociale kommunikation – fra det helt basale om, hvad tanker og følelser er, til det at indgå i en gruppe og at lytte med hele kroppen.

Sådan køber du bogen med rabat 10 procent rabat. Du skal bruge koden NETVÆRKET

Se, hvordan du køber bogen med rabat