logo-image
Jul på Arbejdermuseet - Gratis for medlemmer

Det sker i julen på Arbejdermuseet 20. nov- 30. dec

Besøg Arbejdermuseet i juletiden og få en hyggelig stund for dig og din familie med god afstand og masser af gammeldags julestemning. Gå en tur i vores klassiske udstilling 1950’erne, der er blevet pyntet op til jul med husmoderens små midler. Lav kludedukker og garnnisser i juleværkstedet eller kom til julebanko i weekenden, gå på nisseskattejagt med de mindste hver dag, og nyd en lunende drik i kaffebaren.

Vi sørger naturligvis for, at der er god afstand og et passende antal gæster, så alle kan føle sig trygge når de er på besøg. Husk at du skal bære mundbind når du går rundt i vores udstillinger. Læs her om vores tiltag for din sikkerhed

Medlemmer i PLF kommer gratis ind på Arbejdermuseet, og de skal ikke snydes for den hyggelige juletid her i den gamle Forsamlingsbygning.

Den 20. nov. åbner vi op for julen. Her kan jeres medlemmer komme ind og få en hyggelige pause – væk fra julens stress og jag.

Hver dag er der juleskattejagt for børn, og i weekenden kan man lave garnnisser i værkstedet, komme til julebanko, hvor man kun sidder sammen i den lille familie, og meget mere.  Alle aktiviteter er gratis for børn ☺ VI juler på Arbejdermuseet frem til 30. december.

Læs mere om Jul på Arbejdermuseet her

Julebanko

Tre søndage i december kan man komme til julebanko i festsalen. Det er corona-venligt, for man sidder ved sit eget bord i dit eget lille selskab. Når man sidder ned, behøver man ikke have mundbind på.

Det koster 50 kr for et bord for 1-4 personer at være med til julebanko + entre. Jeres medlemmer har jo gratis adgang, så det er et godt tilbud for dem.

17. november 2020

Serviceforbundet