logo-image
Tønder Kommune belønner plejefamilierne med sommeraktiviteter

Ravslibning, bunkerstur, vadehavstur og rejefangst. Det er nogle af de aktiviteter, Tønder Kommune inviterer netværks- og plejefamilierne i kommunen til i sommerferien som tak for indsatsen.

Det er blevet sommer, og derfor er det blevet tid til danske bær, leg i haven, ferie og nye oplevelser sammen med familien. For netværks- og plejefamilierne i Tønder Kommune er sommeren i år ekstra spændende, da de er inviteret til at deltage i en række aktiviteter hen over sommeren. Familierne kan blandt andet deltage i ravslibning, bunkerstur, vadehavstur og rejefangst for at nævne nogle.

Ligeledes er der arrangeret 2 eftermiddage på Rømø labyrintpark, hvor medlemmer fra Socialudvalget tager en snak med familierne om livet som netværks- og plejefamilie.

Alle aktiviteter er lokalt forankret i og omkring vadehavet i Tønder Kommune og har som formål at give familierne nogle dejlige sommeroplevelser i nærområdet.

 

Feriekasse til leg og sjov indendørs og udendørs

Gode sommeroplevelser kan man også få hjemme i haven, så derfor får alle familier også en feriekasse med rekvisitter til sjov og leg i haven, samt et brætspil til de mere regnfulde sommerdage. 

 

Familierne har taget et ekstra slæb

Formad for Socialudvalget Peter Christensen siger:

- Vi har haft et forår, der var præget af et nedlukket Danmark og en helt ny hverdag, der krævede rigtig meget af os alle. Nu er vi heldigvis stille og roligt på vej ud på den anden side igen.

- Netværks- og plejefamilierne har klaret denne nedlukning fantastisk flot, og det er med deres indsats, at nogle af de mest sårbare og udsatte børn og unge er kommet vel igennem denne vanskelige tid.

- Netværks- og plejefamilierne har taget et ekstra slæb, og det vil vi gerne anerkende ved at invitere familierne til disse sommeraktiviteter.

23. juli 2020

Marianne List