logo-image
Skal du med til Plejebørnenes Dag 2020

Programmet den 18. september indeholder en rundvisning på Christiansborg og en snak med indenrigs- og socialminister Astrid Krag.

Traditionen tro holder Plejefamiliernes Landsforening igen Plejebørnenes dag, fredag den 18. september kl. 11.00. Vi skal mødes med indenrigs og socialminister Astrid Krag.

Astrid Krag vil rigtig gerne vise os rundt på Christiansborg, og hun har booket et lokale, hvor børnene får mulighed for at snakke med Astrid om alt. Måske I har gode råd til ‘'Barnets Lov’, som ministeren kan have glæde af at høre.

For børn og unge i skolealderen
Plejebørnenes Dag er for børn og unge i skolealderen sammen med deres plejeforældre. Det er vigtigt, at der er plads til børnene, så er der plads, kan I komme 2 plejeforældre med, og ellers kun én pr. familie.
Vi skal mødes i god tid ved svingdøren til højre for den store trappe (kl.10.30). Herefter skal vi igennem et sikkerhedstjek, inden vi bliver hentet af ministeren.
Vi sørger for at der er lidt frugt til børnene, så de kan holde den kørende indtil frokost. Sørg selv for at have lidt vand med.

Kanalrundfart senere
Efter besøget på Christiansborg, tager vi på Kanalcaféen kl. 13, hvor vi får en fiskefiletmad, (eller leverpostej) og en sodavand.
Herefter bliver vi hentet af en canalbåd, så vi bliver kun os (cowid-19) og tager på havnerundfart. Den slutter cirka kl. 15.
Resten af turen er fri, tage på shopping, og ellers bare nyde hovedstaden.

Det er meget vigtigt for os at vide, hvor mange I kommer. Der er plads til max 50 personer.
Børn er gratis og deres plejeforældre betaler 100 kroner pr. voksen. Transport betales og arrangerer I selv.

For dem, der vil med toget fra Jylland, kontakt Marianne List: mli@forbundet.dk,  Marianne sørger for at bestille pladsbilletter til togturen til København. Toget holder i Rødekro, Kolding, Fredericia og Odense. Husk mundbind!

Pladsbillet til hjemturen skal I selv sørge for.

Tilmelding ALLE PLADSER ER OPTAGET  fortsat god sensommer!27. august 2020

Marianne List