logo-image
Har danske børn verdens bedste barndom?

Med sin bog: Verdens bedste barndom, rejser direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl, en debat om, hvad det er for en barndom, vi byder vores børn. 

Hvert femte barn i Danmark mistrives, og i sit arbejdet som direktør i Børns Vilkår møder Rasmus Kjeldahl og hans kolleger børn, der kontakter BørneTelefonen og fortæller om blandt andet vold, mobning, angst og selvskade.

I denne bog udtrykker han sin dybe bekymring over udviklingen og stiller spørgsmålet, om børn reelt har så gode vilkår i Danmark, som vi bilder os ind. Han diskuterer, hvad en god barndom er, og han kommer med forslag til, hvordan vi kommer tilbage på rette spor.
Bogen er et personligt præget oplæg til debat og bygger på faglig viden og et stort antal vidnesbyrd i form af børnenes egne henvendelser, krydret med beretninger fra Rasmus Kjeldahls egen familie og opvækst. Den kommer vidt omkring i tidens problemer og peger på løsninger, som med fordel kan drøftes videre i familien, på skolen og blandt politikere og beslutningstagere.

Faktaboks

Verdens bedste barndom

Rasmus Kjeldahl: Verdens bedste barndom?
216 sider
Forlagets pris: 249,95 kr. 
Udkommet den 20. november 2020 på Gads Forlag

17. december 2020