logo-image
Ny bog: Overlevelsesguide til plejefamilier

Bogen er en fagbog til plejefamilier, der specifikt fortæller om de udfordringer og problemer, der er kendetegnet ved at være plejefamilie.

- Kapitlerne er små og overskuelige med konkrete eksempler og omhandler de emner, som jeg gentagne gange har stødt på i mit arbejde som supervisor og underviser for plejeforældre, siger bogens forfatter jordemoder Bente Nørgaard

-  Det gennemgående tema er, hvorledes tidlig omsorgssvigt påvirker børn, og hvorledes resultatet af omsorgssvigt viser sig på forskellige måder i barnets liv.

Bogen er målrettet plejeforældre

Bogen er tænkt til både plejeforældre, der har været plejeforældre i flere år, og til kommende plejeforældre.

Den kan også være gavnlig for plejeforældres familier og omgangskreds, så de kan få større indblik i både anbragte børns og plejeforældres udfordringer.

Denne bog ville jeg gerne have haft, da jeg var helt ny plejefamilie

- Jeg har med interesse læst bogen og fandt den let læselig i et sprog, alle forstår. Bogen god til specielt alle nye plejefamilier, siger bestyrelsesmedlem i PLF, Maja Oxholm.

- De vil kunne forstå og sætte sig ind i barnets udfordringer på en mentaliserende måde, og derved kunne sætte ord på nogle af deres problemer for at kunne fordybe sig yderligere ved at søge yderlige viden eller hjælp.

- Som plejefamilie med 21 års erfaring og rigtig mange kurser på bagen, er bogen rigtig god som opslagsbog. Ved at læse Bentes ord i bogen husker jeg, hvad jeg har fået med mig fra tidligere kurser.

- Jeg giver hermed ”Overlevelsesguide til plejefamilier” min bedste anbefaling og håbet, at mange vil købe bogen, slutter Maja Oxholm

Sådan køber du bogen

Bogen er på 75 sider med illustrationer af Peter Hermann.  Den koster 250 kroner plus forsendelse på 40 kroner. 

Som medlem i PLF, kan du købe bogen til specialpris på 200 kr. plus forsendelse. Bogen købes direkte hos Bente Nørgaard på mail: bentenj57@gmail.com huskt at skrive PLF012021 i emnefeltet, for at aktivere den rigtige pris. God fornøjele med læsningen.

Faktaboks

Om forfatteren til bogen: Overlevelsesguide til plejefamilier

Bogen er skrevet af jordemoder Bente Nørgaard.

Hendes baggrund for at skrive bogen er hendes arbejde som supervisor for plejeforældre. Hun har givet plejeforældre gruppesuperversion siden 2015.

Bente Nørgaard har også holdt kurser for plejeforældre rundt i landet med så forskellige emner som: “ Tilknytningsadfærd og tilknytningstraumer”, Teenagere”, “ Sorg, tab & krise” og “ Det nødvendige forældresamarbejde”.

19. april 2021