Dejligt at være afsted med kolleger på PLF- Forkælelsestur

Charlotte og Arne Mogensen deltog i PLF’s forkælelsestur til Samsø Kristi Himmelfart.

Der var gode oplevelser og hyggeligt samvær på turen

For 3 år siden havde vi den udsøgte fornøjelse at deltage første gang i forkælelsesturen til Samsø. Denne gang, modsat 2018, havde vi en ide om hvad der mentes med forkælelse. Nemlig noget godt til maven, såvel rundt omkring på øen som på hotellet. Et hotel, der tilmed byder på super værelser, venlig betjening og skøn underholdning. Læg hertil forventningen om at mødes med nogle fantastiske kollegaer. Med tid til samvær, gode snakke og for os, der stadig efter 8 år, føler os nye i faget, en masse gode råd fra nogle, som har været igennem mange af fagets problemstillinger og udfordringer.

Så efter 2 års fravær på grund af, at vi som så mange andre har haft problemer med pasning af børnene, var vi igen klar til at indtage øen. I år med Coronapas, sprit og masser af mundbind.

Og forventningen blev til fulde indfriet. Sammen og hver for sig, i hvert sit tempo, blev der smagt på såvel lokale madspecialiteter, som på kulturelle oplevelser.
Men først og fremmest vil vi fremhæve muligheden for socialt samvær og de gode og sjove indfald, krydret med faglig inspiration fra kollegaer, som har stået med samme udfordringer som én selv.

Kombinationen af ophold i lækre værelser med egen stue, bad, og soveværelse med mulighed for samling i fællessalen gjorde, at man i eget tempo kunne tilgå fællesskabet, men også efter behov trække sig for forkælelse i egne gemakker.

Årets ø rundtur bød på besøg på øens højeste punkt og for mændene et andet højdepunkt, nemlig at vinde labyrintkonkurrencen. Efter mange års pause måtte kvinderne erkendende deres nederlag, da de for vild i verdenens største labyrint, som man kun klarer fejlfrit, såfremt man kan besvare en række spørgsmål. Spørgsmål, der i år blev valgt ud fra kategorien almen viden.

Årets koncert bød fredag aften på Allan Olsen, der nok glædede sig lige så meget til gensyn med sit publikum som omvendt. Allan Olsen behøver ikke nærmere præsentation for dem, som kender ham. Ellers kan det anbefales at lytte til hans ordspil omkring sangteksterne.

Er sikker på, at alle er klar igen 2022, om Corona vil og børnepasning tillader det. Vi glæder os allerede til at møde såvel gamle som nye kollegaer.

Hilsen Charlotte og Arne

25. maj 2021