Persondata i PLF

– Politik om beskyttelse af personlige oplysninger hos PLF

Opdateret: 25. maj 2018

Plejefamiliernes Landsforening tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt.

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger forklarer hvordan vi behandler dine oplysninger, herunder i forbindelse med indsamling, brug, offentliggørelse, videregivelse, opbevaring og beskyttelse.

Den dataansvarlige er:

Plejefamiliernes Landsforening
Gl. Skovvej 116, 4300 Holbæk
CVR-nr. 35366725
Telefon: 69 144 441

Omfang

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger gælder for alle medlemmer i Plejefamiliernes Landsforening, hjemmeside, medlemskartotek, tjenester og værktøjer (samlet kaldet “tjenester”), hvor der henvises til denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, uanset hvordan du får adgang til eller bruger dem, herunder via mobilenheder.

Personlige oplysninger, som vi indsamler

Hvad er personlige oplysninger?

Personlige oplysninger er information vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person. En identificerbar person kan identificeres, direkte eller indirekte, ved at referere til informationer afgivet ved indmeldelse.
Vi indsamler de oplysninger om dig, når du benytter vore indmeldelse blanketter på hjemmesiden plejefamilierne.dk.

Vi indsamler: Navn, adresse, telefonnummer, email oplysninger om dine betalinger for kontingent samt deltagelse i arrangementer hvor der er tilmelding via vores hjemmeside.

Sådan anvender vi dine personlige oplysninger

Vi bruger dine personlige oplysninger til at registrerer dit medlemskab, herunder betalinger og tilmeldinger til arrangementer i PLF regi.

Medlemshenvendelser via PLF´s hjemmeside plejefamilierne.dk sker via en sikker serveradresse, en såkaldt HTTPS server. Dine data krypteres inden de sendes til vores mailsystem, der er en sikker emailadresse der kun anvendes til dette formål.

Sådan kan du tilgå, kontrollere og korrigere dine personlige oplysninger

Vi respekterer din ret til at tilgå, korrigere, anmode om sletning af eller anmode om restriktioner for vores brug af dine personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning. Vi gør også noget for at sikre, at de personlige oplysninger, vi indsamler, er præcise og up to date.

  • Du har ret til at vide, hvilke personlige oplysninger vi opbevarer om dig
  • Du har til enhver tid mulighed for at søge indsigt i oplysninger.
  • Hvis dine personlige oplysninger er forkerte eller ufuldstændige, har du ret til at bede os om at opdatere dem, eller selv sørger for at gøre det.
  • Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personlige oplysninger
  • Du kan også bede os om at slette eller begrænse vores brug af dine personlige oplysninger, men denne ret er underlagt gældende lovgivning og kan påvirke dit medlemskab af PLF.

Sådan kan vi dele dine personlige oplysninger

Vi deler ikke dine oplysninger med andre.

Hvor lang tid vi opbevarer dine personlige oplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe, som du er medlem i PLF.
Efter udmeldelse er der en mulighed for at fortrydelse, i 6 måneder, inden vi sletter alle oplysninger fuldstændig.

Emails gemmes normalt i maksimalt 12 måneder på vores server, og disse deles kun i begrænset grad med relevante personer i PLF eller med tilknytning til PLF.

Cookies og lignende teknologier

Når du besøger eller interagerer med vores websteder, tjenester, vil vi eller vores autoriserede tjenesteudbydere evt. bruge cookies og andre lignende teknologier som hjælp til at give dig en bedre, hurtigere og sikrere oplevelse.

Hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger

Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at begrænse risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, afsløring og ændring. Nogle af vores sikkerhedsforanstaltninger er firewalls og datakryptering. Hvis du mener, din brugerkonto er blevet misbrugt, bedes du kontakte vores administration.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende Plejefamiliernes Landsforening, denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger og/eller vores hjemmeside, kan du kontakte os, herunder vores databeskyttelse via email: kontakt@plejefamilierne.dk

Plejefamiliernes Landsforening
Bestyrelsen

Inge Neander
formand