Vi i PLF arbejder for bedre vilkår for plejefamilier,
og deres plejebørn

Vi gør hvad vi kan for at bedre forholdene for plejebørnene og deres familier.
Men vi brænder allermest for at forbedre vilkårene for plejefamilien - fungerer plejefamilien ikke, så mislykkes anbringelsen.
Har du spørgsmål Ring eller skriv til foreningen. Vi ved, at vi gør en forskel.
Vi ved, hvad der gør en forskel.

FAQ - FAKTA

Gratis medlemsskab som lovet, gældende fra d. 9. marts og frem til 1.juli 2019. Det endelige kontingent niveau skal godkendes på den ekstraordinære generalforsamling den 22. juni 2019.

De fire medlemstyper er:

Fuldtid
Fagforening for dig der arbejder som plejefamilie og får samlet 6 eller flere vederlag. Prisen er 449 kroner om måneden – vejledende.

Deltid
Fagforening for dig der arbejder som plejefamilie og får samlet 3-5 vederlag. Prisen er 249 kroner om måneden - vejledende.

Mini
Fagforening for dig der arbejder som plejefamilie eller netværksplejefamilie og får samlet 0-2 vederlag. Prisen er 119 kroner om måneden – vejledende.

Interesse
Mulighed for medlemskab uden faglig hjælp, men med mulighed for at deltage i PLF’s arrangementer og modtage PLF bladet elektronisk samt månedlige nyhedsbreve og fuld adgang til vores hjemmeside. Bemærk denne medlemstype giver IKKE adgang til fordelene via fagforeningsdelen fra Serviceforbundet.
Prisen er 79 kroner om måneden – vejledende.


Alle 4 kontingenter kan trækkes fra i skat. Serviceforbundet sørger for at indberette kontingentet direkte til skat, så du kan få fradrag.

Alle kontingenttyper, undtaget interesse, giver samme dækning via fagforeningsdelen.

Har Plejefamiliernes landsforening en A-kasse
- JA -

Plejefamiliernes Landsforening er indgået i samarbejde med "Min A-kasse". Du kan se mere på www.min-a-kasse.dk hvor du også kan foretage flytning af A Kasse

Vil PLF arbejde for netværksplejefamiliernes vilkår
– JA –
netværksplejefamilier er særdeles velkomne som medlemmer på lige vilkår med andre plejefamiler.

PLF ønsker ikke en strejkeret.

Kan jeg melde mig ind, når jeg er medlem af en anden fagforening?,
- ja -

Gratis medlemsskab som lovet, gældende fra d. 9. marts og frem til 1.juli 2019. Det endelige kontingent skal godkendes på den ekstraordinære generalforsamling den 22. juni 2019.

Dit kontingent vil fra 1. juli 2019 blive fradragsberettiget. Derfor skal dine person oplysninger opdateres i vores system.

Via dette link, kan du opdatere dine oplysninger.