PLF inviterer til foredrag med Karin Torp / Sjælland

december 1, 2022 09:00 - 15:00 Femhøj, Hasselhøjvej 1 3630 Jægerspris

Kom og mød dine kollegaer og stil spørgsmål til fagforeningen

Plejefamiliernes Landsforening inviterer alle plejefamilier, netværksfamilier samt aflastningsfamilier uanset medlemskab af PLF til foredrag med Karin Torp.

Hvad betyder det for forholdet, når ægtefælle også er kollega?

Arbejdsglæde, livsglæde og trivsel er vigtigt at have i sit liv og arbejde. Foredraget vil sætte fokus på plejefamiliens rolle og trivsel, når ens hjem og person ofte er offentligt tilgængelig, og vi både er ægtefæller og kollegaer. Fokus vil være på plejefamiliens værdier, og hvad der går godt, og hvilke dilemmaer der opstår i dagligdagen. Også samarbejdet om og med plejebarnets familie og samarbejdspartnere berøres. Der vil også blive tid til at snakke om egne børn og børnebørn. I skal nemlig værne meget om familiens udvikling og trivsel… da I skal holde i mange år og helst med et smil på læben.

Torsdag d. 1. december kl. 9.00 – 15.00

Sted; Femhøj, Hasselhøjvej 1 3630 Jægerspris

Foredragsholder Karin Torp;

Socialpædagog med eget konsulentfirma. Har arbejdet i forskellige institutioner og mange års erfaring med familiebehandling. Underviser i børns udvikling, kommunikation, personaleudvikling og arbejdsglæde. Er både supervisor, konsulent og foredragsholder. Har med stor fornøjelse samarbejdet og undervist pleje-, aflastnings- og netværksfamilier i mange år.

Plejefamiliernes Landsforening inviterer alle plejefamilier, netværksfamilier samt aflastningsfamilier uanset medlemskab af PLF til foredrag med Karin Torp.

Efter foredraget kan man stille spørgsmål til Plejefamiliernes Landsforening.

Program

Morgenmad og snak mellem kl. 9.00-10.00

Karin Torp kl. 10.00 – 13.00

Frokost kl. 13-13.45

Spørgsmål til PLF kl. 13.00 – 15.00

Tilmelding for medlemmer; https://3075.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/98012

Tilmelding for ikke medlemmer;

Send mail til: kontakt@plejefamilierne.dk

Print selv program her; kursus oplæg nr1 KT