Vi kæmper for et stærkt fagligt fællesskab

Fælleskab

Skrevet af PLF

december 1, 2023

Alle medlemmer i PLF kan bidrage til et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi sammen deler vores interesse for vores profession, tilegner os ny faglig viden, udveksler erfaringer og hjælper hinanden, når noget er svært.

Hvis du har været med til et kursus, en temadag, et netværksmøde, julebrunch, juletræsfest eller er i en af PLF’ s netværksgrupper, så har du sikkert oplevet PLF’ s ånd og vilje til at skabe sammenhold og fællesskab blandt alle vores medlemmer.

Alle medlemmer i PLF kan bidrage til et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi sammen deler vores interesse for vores profession, tilegner os ny faglig viden, udveksler erfaringer og hjælper hinanden, når noget er svær.

Man skal være plejefamilie for at kunne forstå, hvilket arbejde vi har, hvordan vores dagligdag, som plejefamilie ser ud, og hvad der er svært i vores profession. Vi ved fra forskning, hvor vigtigt det er for trivslen og udviklingen at kunne mødes med kollegaer, dele erfaringer og historier.

At klæde kollega på til jobbet, at skabe rum til møde hinanden og dele erfaringer og dermed fremme medlemmernes mentale sundhed, trivsel og troen på sig selv er centralt for PLF’ s arbejde med medlemsaktiviteter.

PLF er jeres fagforening, og vi har en stor interesse i at binde jer medlemmer sammen på tværs af landet for at styrke plejefamiliernes sammenhold og identitet.

Allerede nu er der program for kurser og aktiviteter i 2024, som vi håber, at I vil gøre brug af og lade jer inspirere. Aktiviteter

Ingen skal føle, at de står alene med deres job – sammen er vi stærkest.

Og folkens, PLF vokser hver eneste dag, vi er en succeshistorie ikke kun på grund af vores medlemsaktiviteter, men også på grund af vores håndtering af medlemsager og vores ihærdige forsøg at blande os i den politiske dagsorden.

Vi glæder os til at møde jer til vores forskellige aktiviteter i hele landet i 2024, så hold øje med vores hjemmeside og sociale medier.