Det PLF´s  kurser og temadage landsdækkende. 

Temadagene planlægges i samarbejde med enkelte kursusudbydere, og selvfølgelig i samarbejde med PLFs lokale netværksgrupper. 

Hvis du syntes, at der mangler PLF aktivitet i dit lokalområde, er du velkommen til at kontakte PLF som så vil hjælpe med opstart af lokale grupper.

Det er besluttet, at alle betaler 100 kr. ved tilmelding til en temadag. Beløbet dækker en del af kursusmaterialet samt let forplejning. Deltager gebyret opkræves ved tilmelding via vores hjemmeside og betalingssytemet. Deltagergebyret tilbagebetales ved skriftlig afbud senest 8 dage inden kurset.
IKKE medlemmer betaler den pris, der står anført ved hver enkelt temadag. I forbindelse med kurser i AMU regi opkræves der normalt ikke deltagergebyr.

Vi glæder os til et år med nye spændende temadage. Temadage der er med til at løfte fagligheden og er med til at sikre mødet med gode kollegaer. 
Send os din mail, så får du besked omkring nye Temadage

Efteruddannelse af Plejefamilier.

PUP en uddannelse for plejefamilier

Plejefamiliernes Landsforening har, sammen med Professionshøjskolerne UC SYD, VIA og UCC, indgået et samarbejde for at styrke uddannelse af plejefamilier.
Ønsket er at etablere et længerevarende uddannelsesforløb med særlige muligheder for fordybelse, bearbejdning og afprøvning af viden. Uddannelsesforløbet er kompetencegivende i forhold til tillidserhvervet: at være plejeforælder. Samarbejdet betyder, at der udbydes én fælles, national uddannelse over hele landet med et uddannelsesbevis, der kvalitetsstempler på tværs af kommunegrænser.

Du kan bl.a. tage uddannelsen i - Viborg, Esbjerg, Roskilde, Slagelse, Holbæk, Silkeborg, Kolding, Aabenraa og Nykøbing F

Målgruppe
Målgruppen er nye som erfarne plejefamilier, kommunale plejefamilier, aflastningsfamilier, netværksplejeforældre, netværksaflastningsfamilier.