Ribe Camp: En fed oplevelse for børn og voksne

foto, privat. Laan party drengene hygger sig efter en lang ude dag

Skrevet af PLF

september 21, 2022

Vi har ikke været med før, men vi kommer helt sikker med næste år, lød det fra en plejefamilie, som var med på PLF Camp for første gang.

 

”En fed oplevelse”. Sådan sagde børnene, som var med deres plejefamilie på Camp Ribe med PLF en weekend i september.

– Vi har ikke været med før, men vi kommer helt sikker med næste år, sagde en plejefamilie, som var med på PLF Camp for første gang. – Det er bare dejligt at møde andre plejefamilier. Der er så meget, vi kan tale om. Det kan være svært at møde forståelse hos andre, som ikke kender til det at være plejefamilie. Her sidder vi alle sammen i samme båd, lød kommentaren fra en anden plejefamilie.

Plejefamilier kom fra hele Danmark. Humøret var højt, og fællesskabet var stærkt. Weekenden sluttede med store klapsalver for Maja Oxholm, som sidder i PLF’s bestyrelse. Hun elsker at organisere PLF Camp for plejefamilier. – Kom igen næste år. Det bliver weekenden den 15. og 16. september 2023 på Ribe Camping. Vi har allerede styr på programmet og hyret en akrobat til børnene. Og pas godt på jer selv, lød det fra en glad Maja Oxholm, som håber at se rigtig mange igen næste år.